Streamen of downloaden

Bij Short Stories kun je kiezen voor streamen of downloaden. Voor onbeperkt streamen neem je  een abonnement voor slechts € 8,50 per maand of € 85,- per jaar.  Met dit abonnement is het ook mogelijk om de verhalen voor € 1,50 per stuk te downloaden, ongeacht de lengte

Wil je geen abonnement

Wil je geen abonnement, maar alleen downloaden, dan kan dat via de short-stories.nl website je betaalt dan per verhaal vanaf € 1,50 tot € 3,40 afhankelijk van de lengte. Leuk om op een usb stick te zetten en naar een goed verhaal te luisteren waar geen wifi is, zoals in een vliegtuig. Voor een goed verhaal is er altijd en overal tijd: te land, ter zee en in de lucht."

Je hoeft niet te abonneren om de verhalen te  downloaden!

Klik hier voor de streaming versie

 

Geen QR Code? Download hier gratis een goede QR - Scanner App:

Android App van Kaspersky – IOS App van Kaspersky

Klik hier voor de download versie

Download de App

Geen QR Code?  Zie onderstaande links.

Short Stories. Want er is altijd tijd  voor een goed kort verhaal.

 

Op Short-Stories.nl. hoor je de beste korte verhalen uit de Nederlandse- en wereldliteratuur.

Op short-stories.nl.  hoor je de beste korte verhalen uit de Nederlandse- en wereldliteratuur. Ze worden tot leven gebracht door professionele stemacteurs, een plezier om naar te luisteren op je lap top, tablet en smart phone. De verhalen variëren in lengte van enkele minuten tot ruim een uur. Dus ook al moet je wachten op het perron, in het vliegtuig of in de file: er is altijd tijd voor een goed kort verhaal.

Streamen of downloaden

Bij Short Stories kun je kiezen voor streamen of downloaden. Voor onbeperkt streamen neem je een abonnement voor slechts € 8,50 per maand of € 85,- per jaar.  Met dit abonnement is het ook mogelijk om de verhalen voor € 1,50 per stuk te downloaden, ongeacht de lengte

Wil je geen abonnement

Wil je geen abonnement, maar alleen downloaden, dan kan dat via de button ‘downloaden’ hieronder. Je betaalt dan per verhaal vanaf € 1,50 tot € 3,40 afhankelijk van de lengte. Leuk om op een usb stick te zetten en naar een goed verhaal te luisteren waar geen wifi is, zoals in een vliegtuig. Voor een goed verhaal is er altijd en overal tijd: te land, ter zee en in de lucht."

 

Klik op bovenstaande knop voor de download versie van Short Stories of login via het menu als lid!

Short Stories. Want er is altijd tijd

voor een goed kort verhaal.